Consultatii la Centrul Medical Dacia - Bucuresti

In Romania doar doua zile pe luna (cu exceptia lunii august) la Centrul Medical Dacia!Receptie Dacia Medical Center

Centrul Medical Dacia se afla intr-o zona extrem de centrala si cu acces facil, adresa fiind Bd. Dacia 101 (chiar in Piata Spaniei).

Pentru a va programa la o consultatie de Nutritie Ortomoleculara cu mine la Centru MEDICAL DACIA sunati la 0766 53 65 53 (telefonul de la Receptie/ Programari). Scriindu-mi la dr.albu@naturomedica.ro putem stabili de comun acord oportunitatea unei consultatii.

COSTURILE CONSULTATIILOR DE NUTRITIE ORTOMOLECULARA LA CENTRUL MEDICAL DACIA

I. CONSULTATIILE IN LIMBA ROMANA

·        DURATA STANDARD: 60 MIN.

·        COSTUL CONSULTATIEI STANDARD: 240 LEI.

·        COSTUL CONSULTATIEI PENTRU PACIENTUL NEOPLAZIC (cu cancer): 200 LEI.

·        COSTUL CONSULTATIILOR DE CONTROL pentru toate categoriile de pacienti (pana la maximul 6 luni de la data consultatiei anterioare): 160 LEI.

II. CONSULTATIE IN LIMBILE: ENGLEZA, SPANIOLA sau RUSA – NU SUNT DISPONIBILE LA ACEST CENTRU MEDICAL!.

·        Deoarece in intelegerea de catre Dvs. a planului terapeutic ortomolecular, notiunile discutate sunt foarte importante iar sensul lor trebuie bine inteles, exista doua conditii obligatorii pentru cazul consultatiilor in cele trei limbi straine enumerate mai sus. Acestea sunt:

 

  1. sa imi solicitati anticipat (odata cu efectuarea programarii) prezenta traducatorului profesionist din una dintre cele trei limbi. In absenta traducatorului profesionist, consultatia nu va avea loc!
  2. efectuarea programarii si prezentarea la consultatie inseama acordul Dvs. implicit de a primi planul dietetic si de tratament ortomolecular doar in limba romana