Consultatii la Centrul de Fertilizari in Vitro Columna Medical Center - Bucuresti

In Romania  numai o zi pe luna (cu exceptia lunii august)  in cadrul CENTRULUI MEDICAL COLUMNA!


Receptie Centrul Medical Columna

Centrul Medical Columna va ofera o ambianta High Class si se gaseste in Bucuresti, Str.Tepes Voda, nr.51, Sector 2.

 

Pentru a va programa la o consultatie de Nutritie Ortomoleculara cu mine la Centrul Medical Columna scrieti-mi la dr.albu@naturomedica.ro putem stabili de comun acord oportunitatea unei consultatii. Programarea o ve-ti face la propunerea mea sunand la 0754 999 990, telefonul de la Programari/ Receptie Columna Medical Center.

COSTURILE CONSULTATIILOR DE NUTRITIE ORTOMOLECULARA LA CENTRUL MEDICAL DACIA

I. CONSULTATIILE IN LIMBA ROMANA

·        DURATA STANDARD: 60 MIN.

·        COSTUL CONSULTATIEI STANDARD: 250 LEI.

·        COSTUL CONSULTATIEI PENTRU PACIENTUL NEOPLAZIC (cu cancer): 200 LEI.

·        COSTUL CONSULTATIILOR DE CONTROL pentru toate categoriile de pacienti (pana la maximul 6 luni de la data consultatiei anterioare): 175 LEI.

II. CONSULTATIE IN LIMBILE: ENGLEZA, SPANIOLA sau RUSA – NU SUNT DISPONIBILE LA ACEST CENTRU MEDICAL!.

·        Deoarece in intelegerea de catre Dvs. a planului terapeutic ortomolecular, notiunile discutate sunt foarte importante iar sensul lor trebuie bine inteles, exista doua conditii obligatorii pentru cazul consultatiilor in cele trei limbi straine enumerate mai sus. Acestea sunt:

  1. sa imi solicitati anticipat (odata cu efectuarea programarii) prezenta traducatorului profesionist din una dintre cele trei limbi. In absenta traducatorului profesionist, consultatia nu va avea loc! 
  2. efectuarea programarii si prezentarea la consultatie inseama acordul Dvs. implicit de a primi planul dietetic si de tratament ortomolecular doar in limba romana.