Consultatii la Centrul de Nutritie Ortomoleculara si Dietetica Speciala “Dr. ALBU” – Bucuresti (din ianuarie 2015)

In Romania doar patru zile pe luna (cu exceptia lunii august) la Centrul de Nutritie Ortomoleculara si Dietetica Speciala “Dr. ALBU”


 

CENTRUL DE NUTRITIE ORTOMOLECULARA SI DIETETICA SPECIALA “DR. ALBU” se afla in zona de Nord a Bucurestiului, in cartierul Damaroaia, pe Bd. Luptatorilor 56. O zona linistita si cu acces auto extrem de facil!

Pentru a va programa la o consultatie de Nutritie Ortomoleculara cu mine la acest Centru scrieti-mi la dr.albu@naturomedica.ro! Astfel, stabilim de comun acord oportunitatea unei consultatii dar si programarea acesteia daca este cazul. In unele situatii, raspunsul va poate sosi de la colaboratorii sau asistenta mea.

COSTURILE CONSULTATIILOR DE NUTRITIE ORTOMOLECULARA LA CENTRUL DE NUTRITIE ORTOMOLECULARA SI DIETETICA SPECIALA “DR. ALBU”

Consultatii cu Dr. Albu Horatiu

I. CONSULTATIILE IN LIMBA ROMANA

·        DURATA STANDARD: 60 MIN.

·        COSTUL CONSULTATIEI STANDARD: 200 LEI.

·        Pentru clientii fideli ai www.farmaciaortomoleculara.ro (cu comenzi cel putin in luna curenta sau cea anterioara consultatiei) COSTUL CONSULTATIEI STANDARD scade la doar 170 LEI.

·        COSTUL CONSULTATIEI PENTRU PACIENTUL NEOPLAZIC (cu cancer): 170 LEI.

·        COSTUL CONSULTATIILOR DE CONTROL pentru toate categoriile de pacienti (pana la maximul 6 luni de la data consultatiei anterioare): 140 LEI.

II. CONSULTATIE IN LIMBILE: ENGLEZA, SPANIOLA sau RUSA.

·        DURATA STANDARD: 120 MIN.

·        COSTUL CONSULTATIEI STANDARD: 700 LEI.

·        Deoarece in intelegerea de catre Dvs. a planului terapeutic ortomolecular, notiunile discutate sunt foarte importante iar sensul lor trebuie bine inteles, exista doua conditii obligatorii pentru cazul consultatiilor in cele trei limbi straine enumerate mai sus. Acestea sunt:

1. sa imi solicitati anticipat (odata cu efectuarea programarii) prezenta traducatorului profesionist din una dintre cele trei limbi. In absenta traducatorului profesionist, consultatia nu va avea loc!

2. efectuarea programarii si prezentarea la consultatie inseama acordul Dvs. implicit de a primi planul dietetic si de tratament ortomolecular doar in limba romana.  

Consultatii cu alti nutritionisti sau dieteticieni colaboratori ai Dr. ALBU: - in constructie.