Consultatii la Constanta

Centrul Bio Flora Farm (avand si un magazin dedicat) se afla intr-o zona centrala din Constanta si anume str. Petru Vulcan 98 A.


Sala de asteptare Constanta
Magazin Bio si igieno-dietetic Franciza Dr. ALBU Selections la Constanta

Pentru a va programa la o consultatie de Nutritie Ortomoleculara cu mine la Centrul Bio Flora Farm sunati la 0743 88 82 22 (telefonul de la Receptie/ Programari). Scriindu-mi la dr.albu@naturomedica.ro putem stabili de comun acord oportunitatea unei consultatii.

COSTURILE CONSULTATIILOR DE NUTRITIE ORTOMOLECULARA LA CENTRUL BIO FLORA FARM

I. CONSULTATIILE IN LIMBA ROMANA

·        DURATA STANDARD: 60 MIN.

·        COSTUL CONSULTATIEI STANDARD: 160 LEI.

·        COSTUL CONSULTATIEI PENTRU PACIENTUL NEOPLAZIC (cu cancer): 160 LEI.

·        COSTUL CONSULTATIILOR DE CONTROL pentru toate categoriile de pacienti (pana la maximul 6 luni de la data consultatiei anterioare): 160 LEI.

II. CONSULTATIE IN LIMBILE: ENGLEZA, SPANIOLA sau RUSA – NU SUNT DISPONIBILE LA ACEST CENTRU MEDICAL!.

·        Deoarece in intelegerea de catre Dvs. a planului terapeutic ortomolecular, notiunile discutate sunt foarte importante iar sensul lor trebuie bine inteles, exista doua conditii obligatorii pentru cazul consultatiilor in cele trei limbi straine enumerate mai sus. Acestea sunt:

 

  1. sa imi solicitati anticipat (odata cu efectuarea programarii) prezenta traducatorului profesionist din una dintre cele trei limbi. In absenta traducatorului profesionist, consultatia nu va avea loc!
  2. efectuarea programarii si prezentarea la consultatie inseama acordul Dvs. implicit de a primi planul dietetic si de tratament ortomolecular doar in limba romana